DataRover

Produkter
Hvad laver vi ?
Referencer
Kontakt
Om DataRover

Hvad laver DataRover?

DataRover beskæftiger sig med sikker datatransport over internettet. DataRover optræder som elektronisk mellemled mellem en virksomhed og en datamodtager. Eksempler på datamodtagere er Nets (PBS) og CVR registreret. Data beskyttes under transport mellem de involverede parter med DES kryptering (Data Encryption Standard), som er en international anerkendt metode.

DataRovers filosofi: Keep it simple.

Hvem kan bruge DataRovers produkter?

Alle virksomheder der har et behov for at sende data over nettet og undgå telefonlinier (PSTN eller ISDN). Mange virksomheder har, for at undgå sikkerhedsbrud, afbrudt modem/ISDN. Sikkerhedsmæssigt er det højrisiko at have adgange udenom virksomhedens firewall.
DataRover har valgt at starte med produkter fra Nets (F.eks.:BetalingsService, LeverandørService, OverførselsService mm.) samt CVR registreret.

Hvordan foregår datatransporten?

DataRoverhar udviklet et klientprogram der automatisk sender de filer der ligger klar til afsendelse. Det er slut med at bruge tid med arbejdsrutiner der kan automatiseres!
DataRovers kommunikationsklient er udviklet til Windows (95, NT, 98, ME, 2000 og XP), Linux/Unix/Mac OS X (comandoprompt) og AS/400 platformen. Hvis Deres virksomhed har en internetforbindelse samt en dataleverandøraftale kan De med fordel skifte og opnå alle de mange fordele som DataRover tilbyder.

Hvis i ønsker datatransport over internettet kan I kontakte DataRover for en snak om netop jeres behov.


(C) Copyright 2002-2018 DataRover